www.uggslipperssale.nl
Home Privacy verklaring

Privacy verklaring


Privacy

Onze Privacy Policy is ontworpen om u te helpen bij het begrijpen hoe we verzamelen, gebruiken en de persoonlijke informatie die u aan ons te beschermen en om u te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen bij het gebruik van onze site en onze producten en diensten. Zal Deze verklaring continu worden getoetst aan nieuwe technologieën, handelspraktijken en de behoeften van onze klanten.

Informatie verzamelen

Wanneer u onze website bezoekt kunt u ons te voorzien van twee soorten informatie :. Persoonlijke informatie die u bewust kiest openbaar te maken dat wordt verzameld op individuele basis en Website gebruikt informatie verzameld op geaggregeerde basis als u en anderen onze website surfen In Naast het verstrekken van de voorafgaande informatie aan onze partners, als u ervoor kiest om verder te komen met ons op via e-mail, kunnen we de inhoud van uw e-mailberichten samen met uw e-mailadres en onze antwoorden te behouden. Wij bieden dezelfde bescherming voor deze elektronische communicatie die wij gebruik in het onderhoud van informatie per post en telefoon ontvangen.

Gebruik van informatie

In grote lijnen, maken we gebruik van persoonlijke gegevens ten behoeve van het beheer van onze zakelijke activiteiten, het bieden van klantenservice en het beschikbaar stellen van andere producten en diensten aan onze klanten en potentiële klanten. Af en toe kunnen we ook de informatie die we verzamelen gebruiken om u te informeren over belangrijke veranderingen in onze website, nieuwe diensten en speciale aanbiedingen waarvan wij denken dat je waardevol te vinden. de lijsten gebruikt om u product- en serviceaanbod worden ontwikkeld en onder onze traditionele zakelijke normen om de veiligheid en privacy van persoonlijke informatie van onze klanten te beschermen wist te sturen. Als een klant, krijg je de kans gegeven worden, ten minste een keer per contact, om ons op de hoogte van uw wens deze aanbiedingen niet te ontvangen.

Informatiebeveiliging

Wanneer u vertrouwelijke persoonlijke informatie zoals creditcardnummers om ons op onze website te sturen, beveiligde server software die we hebben een licentie versleutelt alle informatie die u invoert voordat deze naar ons wordt gestuurd. Wordt de informatie versleuteld en route en gedecodeerd als het eenmaal op onze website bereikt . Andere e-mail die u naar ons stuurt, kunnen onveilig zijn, tenzij wij u adviseren dat de veiligheidsmaatregelen zal worden in plaats voorafgaand aan uw verzenden van de informatie. Daarom vragen wij dat u geen vertrouwelijke informatie zoals creditcardgegevens of rekening getallen tot ons via een onbeveiligde e-mail. Wij maken gebruik van encryptie / security software om de vertrouwelijkheid van de persoonlijke gegevens die we verzamelen te beschermen tegen onbevoegde toegang of openbaarmaking en onopzettelijk verlies, wijziging of vernietiging. Employee Access, Training en verwachtingen. Onze corporate values, ethische normen, beleid en praktijken zijn inzet voor de bescherming van informatie van de klant. In het algemeen, onze zakelijke praktijken beperking van het gebruik en de openbaarmaking van dergelijke informatie alleen voor geautoriseerde personen, processen en transacties.

Neem contact met ons

Als u nog vragen van onze privacy policy, kunt u contact met ons op.