www.uggslipperssale.nl
Home Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Levering

Wij zijn in staat om uw bestelling te plaatsen bijna overal in de wereld met DHL. Alle aankopen online gedaan worden meestal geleverd binnen 1-2 dagen en moeten krijgen van het land waar de klant woont binnen 5-7 werkdagen. Echter, als je in te leven de meer landelijke gebieden, kan het langer duren. Internationale bestellingen kunnen worden vastgehouden door de douane, helaas dit soort vertragingen hebben de neiging om buiten de controle te zijn, maar we kunnen hulp in deze zaken te verschaffen.

Bestelling te annuleren

U kunt, om welke reden dan ook, een bestelling annuleren binnen zes uren na het kopen, voordat de goederen daadwerkelijk zijn geleverd en een volledige terugbetaling ontvangen. Annulering van de bestelling dient schriftelijk te worden gedaan onder vermelding van uw ordernummer. Dit wordt vaak verzonden per e-mail naar klantenservice services.If goederen reeds voorafgaand aan de annulering gestuurd, neem dan contact op met onze klantenservice en vragen u om binnen 14 dagen terug te komen adres.

Return of Trade

We accepteren alleen drie redenen voor terugkeer of ruil, verkeerde maat, verkeerde levering items ;. Defecte artikelen Als u ontvangen heeft verkeerd of zelfs defecte producten, gelieve ons binnen 1-2 dagen na ontvangst van de producten in aanmerking te komen voor een terugkeer of de handel . Als u ons niet te voorzien van een snel in kennis beschikbaar is, zullen wij niet toestaan ​​uw terugkeer of de handel. vergunning ontvangen voor een terugkeer, neem dan contact met ons op te hebben om terugkeer reden te verkrijgen. Alle items moeten worden teruggestuurd in nieuwe, ongedragen, en ongewassen toestand. Vrijwel alle originele labels moeten nog worden bevestigd. Als u items zonder vergunning dat we aanvaarden geen teruggave of terugbetaling terug te keren. Fysieke schade door de consument geen invloed op dit beleid aan een woning veroorzaakt. Lever terug op de beste manier, zodat we kunnen hebben snel en dan is dit probleem op te lossen.

Neem contact met ons

Als u vragen heeft over dit beleid, neem dan contact met ons op.